Partner van iemand met autisme maar zelf zoekend naar steun

Voor partners van mensen met autisme is het soms hard zoeken naar de juiste manier van omgaan met de andere, het zorgen voor zichzelf en de balans tussen beide.

 Komen er nog kinderen bij, dan lijkt het allemaal nog zwaarder. Het autisme bij je partner kennen, is dan ook een must. Maar nog belangrijker is het kennen van je eigen noden, je manieren van reageren op de andere en het delen van deze ervaringen met anderen. Hieruit haal je namelijk zelfkennis en sterkte om relaties meer kwaliteit te bieden. Deze module start op  woensdag 21/11, en vervolgt op  28/11, 12/12, 19/12, 09/01, 23/01, 06/02, 20/02. Startuur is 19u30 en kostprijs is 250 euro.

De module wordt begeleid door Ria Schoutteet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Carine Van Steenberghe (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en inschrijven doe je door naar één van beide een mailtje te sturen voor 31/10.  

De module gaat door in Merelbeke, en de locatie is ook met openbaar vervoer goed te bereiken.